O nama

Aurea Drive / O nama

Trening sigurne vožnje – Aurea Drive potpuno je novi i inovativni način održavanja Treninga sigurne vožnje u Hrvatskoj!

Trening sigurne vožnje – Aurea Drive potpuno je novi i inovativni način održavanja Treninga sigurne vožnje u Hrvatskoj!

Zaboravite na pretjerane i nerealne simulacije uvjeta na cestama koje možete vidjeti na poligonima kod pojedinih vježbi.

Mi Vam to možemo s pravom reći jer smo prije cijeli Treninge sigurne vožnje provodili samo na poligonu, gdje smo nakon dugogodišnjeg iskustva i prakse shvatili i uočili sve nedostatke i mane obuke samo na poligonima, da bi na kraju razvili puno bolji i učinkovitiji način Treninga sigurne vožnje – Aurea Drive.

Trening sigurne vožnje – Aurea Drive svoje polaznike uči kako da pravilno reagiraju u stvarnim i svakodnevnim situacijama na cesti a to se najbolje postiže tako što se 50% treninga sigurne vožnje Aurea Drive obavlja u stvarnom prometu, u vozilu polaznika kojeg svakodnevno vozi i koje najbolje poznaje.

Drugih 50% treninga sigurne vožnje polaznici obavljaju na poligonu ili na većim asfaltiranim površinama, u sigurnim i kontroliranim uvjetima.

Ovdje s ponosom možemo reći da smo prvi i jedini u Hrvatskoj a i u svijetu koji na ovakav način provodimo Trening sigurne vožnje!

Na poligonu možete biti hrabri i neke vježbe napraviti odvažnije, ali kada se u istoj takvoj ili sličnoj situaciji nađete negdje u stvarnosti najčešće „zablokirate“ od straha i panike.

Mi Vas upravo tome učimo kako u stvarnim uvjetima reagirati da bi izbjegli nezgode sa pogubnim posljedicama!

Trening sigurne vožnje – Aurea Drive izvodi se u Osijeku na poligonu površine od 40.000 m2.

Isto tako, Trening sigurne vožnje – Aurea Drive dostupan je i na području cijele Hrvatske tako što mi dolazimo kod vas!

Bez obzira gdje živite, naši instruktori sa međunarodnim certifikatima koji su obučavani na europskim poligonima po EU programima dolaze k Vama i prolaze s Vama kompletnu obuku Treninga sigurne vožnje.

CILJ TRENINGA SIGURNE VOŽNJE AUREA DRIVE:

  1. SMANJENJE SMRTNOSTI NA CESTAMA
  2. POVEĆANJE SIGURNOSTI SVIH SUDIONIKA U PROMETU
  3. EKO VOŽNJA